Инсталация на B-TRUST BISS

От Указания
Направо към навигацията Направо към търсенето

За работа със системата на Единните адвокатски регистри е необходима инсталацията на B-TRUST BISS услуга за подписване. Тя се поддържа от следните операционни системи:

  • MS Windows
  • MAC OS X
  • Linux Ubuntu

При липса на инсталиран софтуер, той може да бъде намерен и свален от страницата "Софтуер и помощни програми". Чрез полето "Софтуер за подписване" се достъпват инсталационните линкове за съответните операционни системи както и кратко описание на услугата за подписване. Под тях са достъпни за сваляне "Инструкции за работа с BISS" както и "Спецификация на BISS".

Инсталиране на B-TRUST BISS с MS Windows

След сваляне на услугата за подписване B-Trust BISS на операционна система MS Windows е нужно стартиране на инсталатора BissSetup.exe и последователно изпълнение на стъпките до завършване на процеса за инсталация.

Начална стъпка
Чрез бутоните "Напред" и "Назад", вече извършените стъпки могат да бъдат върнати или продължени.
Финална стъпка

След завършване на инсталацията, услугата автоматично се стартира. При затваряне на софтуера той може да бъде достъпен от стартовото меню на съответната операционна система, както и да бъде потърсен чрез полето за търсене, което също може да бъде намерено в стартово меню.