Регистър на българската адвокатура

От Указания
Направо към навигацията Направо към търсенето
Начална страница "Регистър на българската адвокатура"

Публичен потребител

Достъпът до регистрите на българската адвокатура от страна на публичните потребители се осъществява чрез избирането на бутона „Вход за граждани“. Системата изпраща потребителя към страница „Регистри на българската адвокатура“.

Служебен потребител

Достъпът до регистрите на българската адвокатура от страна на служебните потребители се осъществява чрез избирането на бутона „Вход за адвокати“. Системата изпраща потребителя към служебната част, която съдържа регистровите производства на Висш адвокатски съвет и адвокатските съвети. Тази част е достъпна единствено за лица с оторизиран достъп . При достъпване с Квалифициран електронен подпис (КЕП), системата автоматично разпознава потребителя като функция в системата.

Субекти

Достъпът до порталите в системата от страна на субектите в нея се осъществява чрез избирането на бутона "Вход за граждани". При достъпване с Квалифициран електронен подпис (КЕП), системата автоматично разпознава потребителя като функция и предоставя достъп до съответния портал. (За повече информация, прегледайте статия "Субекти")